Leensjop
Business / Financial Services

Een eiken vloer ergens vinden voor in het huis

Wij hebben net samen ons eerste huis gekocht en wilden heel graag een eiken vloer bij ons in huis laten leggen. De reden hiervoor was dat vroeger mijn opa en oma een prachtige eiken vloer hadden en daar was ik echt verliefd op geworden. Toen ik er achter kwam dat er meerdere opties waren met een eiken vloer, wist ik zeker dat ik zoiets in mijn eerste huis wilde hebben. Nu het ook daadwerkelijk zover is, zijn we samen gaan zoeken naar de ideale vloer.

Waar konden we een goede eiken vloer vinden?

Helaas zijn mijn opa en oma nu overleden, dus kunnen we niet aan hun vragen waar zij de eiken vloer vandaan hadden. Gelukkig zijn er verder nog vele bedrijven die allerlei soorten vloeren verkopen waar we konden kijken. We waren eerst in onze eigen omgeving gaan kijken bij fysieke winkels. Daar kregen we niet veel inspiratie van dus zijn we na ongeveer vier winkels gestopt en gaan nadenken over onze vorige stap. We besloten om verder te kijken op het internet of daar nog bedrijven waren die we nog niet kende. Hier kwamen we snel in contact met het bedrijf van Bax Houthandel. We bekeken de website en zagen dat deze veel wist van eiken vloeren en dat we hiermee het juiste bedrijf hadden gevonden.

Bax Houthandel heeft ons goed geholpen

Nadat we het assortiment van Bax Houthandel hadden bekeken, viel één specifieke vloer op en daar werden we meteen verliefd op. Het was een mooie houten kleur en een harde vloer. Daarom besloten we daar naar toe te gaan om meer informatie te vragen. Tijdens het gesprek kregen we goede informatie en of we zeker wisten of we deze vloer wilden hebben. De reden hiervoor was dat deze wel om de zoveel tijd verzorgt moest worden. Maar dat wisten wij van te voren en wilden hem nog steeds. Nu een paar weken verder en we hebben onze eiken vloer in het huis liggen. We hadden echt geen betere keuze kunnen maken.

Bezoek de website

Meer weten over Bax Houthandel en zijn assortiment? Bekijk dan de website van Bax Houthandel via www.baxhouthandel.com voor meer informatie over onze eiken vloeren.