Leensjop
Business / Financial Services

Een ooglidcorrectie kunt u het beste laten behandelen door Ooglift

Bent u op zoek naar oogartsen die een ooglidcorrectie behandeling professioneel kunnen uitvoeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ooglift is een van de beste klinieken van heel Nederland. Met meer dan 19.000 behandelingen hebben zij de ultieme ervaring en kennis om uw behandeling zorgvuldig uit te voeren. Met de behandeling wordt uw gezicht weer stralend mooi en wordt het passend gemaakt op de vorm van uw gezicht.

Waarom een ooglidcorrectie bij Ooglift uitvoeren?

Bij Ooglift weet u zeker dat een ooglidcorrectie goed wordt uitgevoerd door onze specialisten. De eerste reden waarom u voor onze service zou moeten kiezen is dat wij een van de goedkopere klinieken zijn. Voor een behandeling betaald u maar eenmalig 875,-. Daarom kiezen mensen massaal voor ons dienst en hebben we ruim 2.000 behandelingen in een jaar tijd. We zijn dus erg gewild in de wereld van de oogchirurgie. Mensen scoren op het gebied van uitstraling, kwaliteit en voor de behandeling ons dan ook een 9.6. Bij Ooglift zijn we super blij met deze beoordeling en merken we ook dat mensen met een glimlach hier weg gaan. De kliniek is ook makkelijk bereikbaar voor iedereen. Hij is bevestigt in Maarssen. Dit is vlakbij Utrecht en we bieden daar gratis parkeerplekken aan.

Veiligheid

Bij ons in de kliniek staat de veiligheid van onze patiënten de artsen voorop. U weet zeker dat uw ogen in veilige handen zijn, want wij bij Ooglift werken alleen met erkende artsen die veel ervaring en kennis hebben op dit gebied. Ook wordt de kliniek jaarlijks gekeurd en geïnspecteerd door KIWA. De kliniek heeft een keurmerk van de ISO-9001. Dit betekent dat onze kliniek helemaal veilig is. Wij zorgen ervoor dat u op uw gemak wordt gesteld in onze kliniek en dat u zeker weet dat u bij ons veilig bent.

Contact

Wilt u kennis maken met een van onze artsen? Of een afspraak maken voor een intakegesprek? Bekijk dan de website www.ooglift.nl voor meer informatie over een van de beste klinieken van Nederland. Bovendien kunt u op de website ook ervaringen van mensen lezen met Ooglift.