Leensjop
Business / Financial Services

Repromat: dé specialist in Printers

Bij Repromat bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede printer. Dit bedrijf biedt namelijk diverse grootformaat- printers en scanners aan die niet zo makkelijk te verkrijgen zijn als de ‘standaard’ printer. De verzamelnaam voor deze printers is ook wel ‘plotters’. Plotters zijn printers die vaak worden gebruikt door bijvoorbeeld drukkers en mensen in de grafische branche omdat deze apparaten bestanden printer op een formaat van A2, A1 of A0. Bij dit bedrijf vindt u de meest bijzondere printers met elk hun eigen eigenschappen en specificaties waar ze mee uitblinken tussen de rest. Gezien de keuze enorm is en het een best een groot product is om aan te schaffen, wordt er aangeraden om u te laten adviseren door de professionals. Vraag telefonisch om advies of ga in gesprek in de showroom die zich bevindt in de Meern.

Waarom Repromat?

Als men vraagt ‘Waarom Repromat?’ dan is het eerste duidelijk antwoord: kwaliteit. U krijgt alleen de beste van de beste apparaten die gecontroleerd zijn op hun werkwijze. U kunt de snelste printers vinden maar ook printers die grafisch erg sterk zijn of in vele kleuren kunnen printen. Ook als u voor Repromat kiest, kiest u voor deskundigheid. Het team vindt het belangrijk om u voor te lichten over de apparaten en u te adviseren over welke printer het beste bij u (en uw bedrijf) past. Als u langskomt in de showroom, dan kunt u direct bekijken hoe de printers eruit zien en krijgt u een demonstratie te zien van de printers. Toch, alleen kwaliteit en deskundigheid is niet genoeg. Er komt ook nog een groot stuk service bij kijken. U krijgt altijd garantie op iedere aankoop waardoor u zeker bent van uw product. Mocht er iets fout gaan? Dan komt de technische dienst zo spoedig mogelijk langs om het probleem op te lossen. Ook worden alle machines continu gemonitord zodat het team u kan laten weten wanneer de inktpatronen moeten worden vervangen.

Service, kwaliteit en deskundigheid

In het kort kunnen we stellen dat als u voor Repromat kiest, u kiest voor service, kwaliteit én deskundigheid. Ontdek de beste mogelijkheden en neem een kijkje op de website.