Leensjop
Business / Financial Services

Afkomen van vermoeide ogen

Last van vermoeide ogen of heeft u last van erge wallen? Dan is het misschien tijd om na te denken over een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij de overtollige huid onder of boven de ogen wordt verwijderd. Hierdoor wordt het aanzicht van uw gezicht frisser en voelt u zich zelfverzekerder. Tijdens deze operatie wordt u lokaal verdoofd, vervolgens wordt een gedeelte van de huid onder of boven de ogen met uiterste precisie door een arts verwijderd. Hierna volgt een herstelperiode, tijdens deze periode is het van uiterst belang dat de wond goed verzorgd word. Het schoonhouden van de wond helpt de zwelling wegtrekken en zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk complicaties ontstaan. Dit is wel zo prettig omdat ogen één van de belangrijkste onderdelen van het menselijk lichaam is.

Nu is de vraag hoeveel kost een dergelijke ingreep en word deze vergoed door de verzekering. De ooglidcorrectie kosten verschillen per kliniek. Ook is het goed mogelijk dat de verzekering deze ingreep vergoed, om hier achter te komen dient u uw verzekering te raadplegen. Als de verzekering de ingreep vergoedt is dit mooi meegenomen, waardoor u zonder financiële zorgen kunt genieten van uw ‘’vernieuwde’’ blik.

Een dergelijke kliniek die deze ingreep aanbiedt is Faceland, Faceland is een organisatie dat zich specialiseert in verscheidende cosmetische ingrepen. Zo ook een ooglidcorrectie, deze ingreep wordt door Faceland met veel zorg en expertise uitgevoerd. Ook hebben zij de prijs van een ooglidcorrectie vermeld op hun site. Dit is wel zo prettig, zo weet u direct waar u aan toe bent. De ooglidcorrectie prijs van Faceland is €365,-. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van Faceland, hier kunt ook een consult aanvragen bij een vestiging bij u in de buurt. Zo heeft Faceland vestigingen in Barendrecht, Capelle, Eindhoven, Nijmegen, Oegstgeest, Rotterdam en Utrecht.

http://faceland.nl/