Leensjop
Industrie

Via een bodemsanering beschikt u over grond die vrij is van schadelijke stoffen

Bent u van plan om een nieuw pand voor uw bedrijf te bouwen? Of bent u particulier en wilt u een nieuwe woning bouwen? Wat uw situatie ook is, bij bouwprojecten is het belangrijk dat de grond vrij is van schadelijke stoffen. Er kunnen diverse vormen van verontreiniging in de bodem komen. Omdat deze stoffen schadelijk zijn voor mensen én het milieu, is het verstandig om de grond volledig te saneren. Een bodemsanering is de beste oplossing in dat geval. Hiervoor schakelt u het liefst een specialist in, zoals Enviterra BV. Dit bedrijf is erg ervaren in het oplossen van diverse verontreinigingen. Hiervoor maken zij gebruik van diverse saneringstechnieken. Wilt u weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Lees dan gerust verder!

Het volledige proces laat u over aan de specialist

Het uitvoeren van een bodemsanering lijkt eenvoudig, echter is het een veelomvattend proces. Daarom is het verstandig om een professional als Enviterra BV te benaderen. Zij nemen namelijk al het werk voor u uit handen. Hiertoe behoort uiteraard de bodemsanering, maar ook vele andere diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van een gezondheid- en veiligheidsplan
  • Het aanmelden van de verontreiniging bij een gecertificeerde instantie
  • Het regelen van een inspectie SZW (indien nodig)
  • Het maken van afspraken met een milieukundig adviesbureau
  • Het regelen van benodigde materialen en de apparatuur
  • Het inschakelen van een veiligheidskundige
  • Al het papierwerk dat bij het project komt kijken

Schakel de vakmensen in

Wanneer u een bodemsanering laat uitvoeren door Enviterra BV, bent u te allen tijde verzekerd van duidelijkheid. Zij communiceren op transparante wijze over de te verrichten werkzaamheden en de voortgang van het proces. Wilt u een professionele bodemsanering uit laten voeren door deze specialist? Schakel hen dan in. De vakmensen van dit bedrijf komen graag bij u langs om de grond te onderzoeken en om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

https://enviterra.nl/