Leensjop
Banen en opleidingen

Blijf constant groeien met loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling blijft een rol spelen tjidens je gehele carrière. Wanneer je net de arbeidsmarkt betreedt, ga je in een functie die binnen je capaciteiten en mogelijkheden ligt. Dat is een goede manier om te beginnen. Maar wanneer je ouder wordt, meer ervaring opbouwt, contacten legt en nieuwe vaardigheden ontwikkelt, kun je meer gaan doen met je carrière. Loopbaanontwikkeling is erg belangrijk. Het gebeurt te vaak dat mensen blijven hangen in hun eerste functie. Het is comfortabel en vertrouwd. Je weet wat je doet en je bent er goed in. Maar door het opbouwen van ervaring en vaardigheden kun je nu veel meer! Het is tijd dat je uit je vertrouwde omgeving stapt en je volledige potentieel gaat benutten! Je kunt je carière naar een nieuw niveau tillen.

Hoe helpen wij jou?

Wij helpen je met het opzetten van je toekomstige loopbaanontwikkeling. Samen kijken we naar wat jij kan, je ervarig, capaciteiten en persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand daarvan kijken we naar de mogelijkheden die er zijn voor de volgende stappen voor je loopbaanontwikkeling. We maken een planning voor je carrière en hoe je zal groeien hierin. Alles is een op een. Het is dus heel individueel georiënteerd. Er is aandacht voor jou als individueel en als werknemer om het beste plan van loopbaanontwikkeling te creëren.

Wanneer vraag ik hulp?

Heb je het idee dat je al jaren lang dezelfde functie hebt? Is je werk een routine geworden? Haal je geen voldoening meer uit wat je doet? Wil je meer maar weet je niet hoe? Als je bij een van deze vragen ja hebt geantwoord, is het tijd voor jou om te kijken naar je loopbaanontwikkeling. Het is altijd goed om hulp te vragen. Veel mensen blijven vastzitten in situaties waar ze klaar mee zijn, simpelweg omdat ze niet om hulp durven te vragen.