Leensjop
Business / Financial Services

een professionele bedrijfsmakelaar Lelystad

Het belang van een goede bedrijfsmakelaar 

Wie in Lelystad een bedrijf wil kopen of het eigen bedrijfspand wil doorverkopen, doet er goed aan om een ervaren en betrouwbare bedrijfsmakelaar Lelystad in te schakelen om het (ver)koopproces snel en zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Een goede en ervaren bedrijfsmakelaar Lelystad kent het bedrijfsleven in de stad, heeft ruime ervaring en weet voor u het beste resultaat uit het vuur te slepen. Zowel qua prijs, locatie, kwaliteit als grootte van de bedrijfsruimte! 

Brandt Bedrijfshuisvesting: de regionale expert 

Voor zowel aankoop als verkoop van uw bedrijfspand(en) kunt u in Flevoland en in het noordwesten van de Veluwe voor een bedrijfsmakelaar Lelystad terecht bij de ervaren vastgoedbemiddelaar Brandt Bedrijfshuisvesting in Harderwijk. Als regionale expert ligt ons werkterrein met name tussen de steden Amersfoort, Lelystad en Zwolle. 

Met ruim 25 jaar ervaring kunt u bij Brandt Bedrijfsmakelaar Lelystad terecht voor uiteenlopende diensten rond de aan- en verkoop van kantoren, winkels, bedrijfsruimtes, fabrieksruimtes, bouwgronden en horeca. Denk bijvoorbeeld aan aankoop, verkoop huur of verhuur, het opstellen van een taxatierapport, advisering, nieuwbouw van bedrijfspanden, beleggen in vastgoed en het verhuizen van uw onderneming.

 

Neem contact op met Brandt Bedrijfshuisvesting 

Neem nu, via de website bbh.nu, contact op met Brandt. Wij zijn dé expert op het gebied van bedrijfspanden. U kunt bij ons een gratis adviesgesprek aanvragen via ons contactformulier of ons telefonisch bereiken via het nummer 0341-414353.