Leensjop
Business / Financial Services

Een telefoonservice

Wanneer heb je een telefoonservice nodig? Per ondernemer ligt het weer verschillend, maar als jouw antwoord ja is op de volgende paar vragen, dan heb je het waarschijnlijk nodig. Klopt het dat je niet altijd telefonisch bereikbaar kan zijn voor je klanten? Raak je steeds afgeleid van je projecten en lange-termijn doelen omdat je klanten steeds te woord moet staan? Sta je onder steeds meer druk naarmate je onderneming zich aan het uitbreiden is? In al deze gevallen is het een goed idee om te kijken naar een telefoonservice, je hebt geen idee hoe fijn het kan zijn om iemand anders te hebben die dat werk van je kan overnemen. Bekijk deze telefoonservice.

De telefoonservice van Freevoice

Freevoice Antwoordservice is een telefoonservice die ervoor kan zorgen dat telefonistes voor jou opnemen met jouw bedrijfsnaam, en dat doen ze deskundig en professioneel. In ons werk streven naar optimale klantherkenning, waarbij jouw klanten zich ook persoonlijk aangesproken voelen wanneer we opnemen. Dat is echter niet het enige waar we mee kunnen helpen! We hebben ook virtuele assistentes die afspraken voor je kunnen maken in jouw agenda, waardoor je het zelf niet meer bij hoeft te houden, enkel weten wanneer de afspraak is en ernaartoe komen. Tot slot beheren we nog de informatie mail boxen en reserveringssystemen van onze klanten. Echter, bij al deze dingen werken we via jouw instructies, en je hoeft nooit het overzicht uit het oog te verliezen.

De voordelen

Het grootste voordeel van onze antwoordservice is dat je nu altijd bereikbaar zult zijn voor jouw klanten. Er zijn er echter nog meer! Freevoice is erg kleinschalig, we zijn geen grote callcenter waar de klant zich bijna anoniem voelt, maar onderhouden juist persoonlijk contact. Ook zijn we deskundig, we nemen de telefoon op met je bedrijfsnaam en houden je via de mail, whatsapp of sms op de hoogte van wat er besproken is. Daarnaast zijn we professioneel, al onze telefonistes zijn geschoold met een vast dienstverband die regelmatig nieuwe workshops volgen om nog beter te worden. Tot slot zijn we in onze werkzaamheden transparant, onze contracten zijn per kalendermaand opzegbaar.