Leensjop
Business / Financial Services

Incassobureau Rotterdam

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam? Heeft u problemen met facturen die u nog moet betalen, of hulp nodig bij iets anders? Incassonet helpt u daar graag bij. Iedere ondernemer heeft het wel eens meegemaakt of gaat het nog wel eens meemaken, slecht of niet betalende debiteuren. Dit kan voor meerdere problemen zorgen zoals bijvoorbeeld financiële problemen of klantrelaties die slecht aflopen.

Hoe gaat het incassobureau in Rotterdam te werk?

U heeft dit incassobureau in Rotterdam gevonden, u wilt natuurlijk graag dat zij u verder helpen maar ook wil je wat meer informatie. Als u steeds last heeft van facturen die nog betaald moeten worden kunt u deze helemaal gratis overdragen aan Incassonet. Op het moment dat zij de aanvraag hebben ontvangen gaan ze zo snel mogelijk voor u aan de slag en krijgt u ook een bevestiging toegestuurd. Echter hebben ze wel een paar gegevens van u nodig, namelijk: bedrijfsgegevens, kopieën van de facturen en het e mailadres/telefoonnummer van de debiteur. Als er later eventueel nog meer informatie van u nodig is krijgt u dat uiteraard te horen.

Vanaf dit moment zullen ze per email contact op nemen met de debiteur en is hij of zij ook de incassokosten verschuldigd. Mocht er niet gereageerd worden zal er telefonisch contact worden opgenomen. Mocht ook dit niet werken dan zal de eerst volgende stap de dagvaardingsprocedure zijn. Dat is natuurlijk aan u, maar u zal tijdens deze dagvaarding verzekerd zijn van hulp en advies.

Over Incassonet

Incassonet heeft incassobureaus door heel Nederland, dus ook Rotterdam. Bij incassonet krijgt in inzicht over kostenstructuren die deurwaarders en advocaten nooit hadden laten zien. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij het toesturen van incassozaken. Bij incassonet bent u verzekerd van overzichtelijke en duidelijke tarieven, er zal niks voor u worden verborgen, persoonlijke hulp, oog voor klantrelatie, grote kans op succes en u kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer u de hulp nodig heeft.

Respect is erg belangrijk, dat hebben ze voor u maar ook voor de debiteur. Persoonlijk contact op een fatsoenlijke manier zal ook altijd tot betere, en misschien wel de gewenste resultaten leiden.