Leensjop
Business / Financial Services

Letselschade begeleiding van AdXpert

Waarom letselschade begeleiding van AdXpert? Om te beginnen is effectiviteit voor ons een heel belangrijk criterium van letselschade begeleiding. Daarnaast is AdXpert goed bekend met de wereld van letselschade, waardoor we niet alleen een loopbaancoach inschakelen, maar ook een arbeidsdeskundige en psycholoog. Juist deze combinatie van experts bij letselschade begeleiding leidt tot goede resultaten bij ons. Het is wegens die reden dat heel veel verzekeraars en belangenbehartigers AdXpert weten te vinden in het zoeken naar letselschade begeleiding. Wij van AdXpert vinden het belangrijk om te kunnen helpen, op een zo effectief mogelijke manier. Gaat u gebruik maken van de onafhankelijke experts van AdXpert voor letselschade begeleiding?

Waarom letselschade begeleiding van AdXpert?

U vraagt zich misschien af, wat maakt AdXpert speciaal in letselschade begeleiding? Dat is een goede vraag. AdXpert levert bij letselschade begeleiding resultaten, daar staan wij voor. Die resultaten zijn vaak gebaseerd op een bepaalde combinatie van vijf factoren. Ten eerste heeft AdXpert bij letselschade begeleiding veel aandacht voor de relatie met onze cliënten, die vooral goed en betrouwbaar moet zijn. Ten tweede hebben wij bij letselschade begeleiding extra veel aandacht voor de eerste fase, namelijk de intakefase, die wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde arbeidsdeskundige en een psycholoog. Ten derde zorgen wij ervoor dat er heel veel een-op-een contact is tijdens het letselschade begeleidingstraject. Ten vierde is AdXpert ingebed in een arbeidsdeskundig expertisecentrum. Dat houdt in dat we hierdoor veel know-how en kennis hebben van de arbeidsmarkt. Tot slot werken we bij letselschade begeleiding vanuit een benadering die oplossingsgericht is, waar de focus ligt op eigenaarschap en het kunnen van de cliënt.

Hoe verloopt letselschade begeleiding?

Letselschade begeleiding begint bij de intakefase, die bij ons erg intensief is. Hier wordt vooral in kaart gebracht hoe belastbaar de cliënt is en de arbeidsmogelijkheden van de cliënt. Dan zijn er een aantal testen, zoals psychologische en loopbaantesten, die verduidelijken wat de leerpunten bij de cliënt zijn en de capaciteiten van de cliënt. Het begeleidingstraject start dan, wat ook erg intensief is. Er wordt dan gezocht naar passend werk, waarbij veel persoonlijk contact wordt gehouden met de cliënt.