Leensjop
Business / Financial Services

Bij u gaan ook de ISDN lijnen verdwijnen!

Bij iedereen in Nederland zullen op termijn de ISDN lijnen gaan verdwijnen en hierdoor wordt iedereen verplicht om over te gaan op bellen via internet. De Nederlandse Provider heeft het allemaal goed voor elkaar en ze zorgen ervoor dat ze in staat zijn om zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen bij de overgang door de kennis die zij hebben over telecom. De Nederlandse Provider kan bij u de ISDN lijnen verdwijnen en dit vervangen met een Voip oplossing die precies past naar de behoeften en mogelijkheden bij uw bedrijf. Dit betekent dat alles op de manier kan worden ingericht zoals jij dat wil en de inrichting van de verbinding past precies bij wat u nodig heeft! Zo betaal je bij De Nederlandse Provider nooit te veel en weet je zeker dat je op het goede adres bent!

 

Bij ons gaan ook de ISDN lijnen verdwijnen

Bij ons in huis gaan de ISDN lijnen ook langzaam verdwijnen en hierom hebben wij vroegtijdig De Nederlandse Provider benaderd. Zij hebben ons geholpen met een paar dingen. Ten eerste hebben ze gekeken en onderzoek gedaan naar onze huidige telefoonverbinding en de manier waarop deze is verbonden met het net. Dit eenmaal vastgesteld werden de knelpunten gepakt en hier wordt een passende verbeteroplossing aan toegevoegd zodat het helemaal duidelijk is op welke manier ze het beste het probleem kunnen verhelpen.

Op deze manier is jouw telefoonverbinding helemaal klaar voor een goede toekomst! Bellen via internet heeft veel voordelen ten opzichte van de ouderwetse manier van bellen. Bij De Nederlandse Provider kunnen ze jou hier veel meer over vertellen!

 

Meer weten?

Wil je graag wat meer weten over De Nederlandse Provider? Neem dan gewoon snel contact op met hen en kom er op de juiste manier achter of ze voor jou geschikt zijn. In ieder geval hebben ze de kennis in huis om jou een gunstig aanbod te doen op gebied van het verdwijnen van de ISDN lijnen. Als je vragen hebt dan kun je hen altijd benaderen, want ze weten genoeg om jou te kunnen helpen!