Leensjop
Business / Financial Services

Precies de goede maat kartonnen dozen gekocht!

Wat ben ik blij met de kartonnen dozen die ik heb gekocht bij Dozenhal! Ik heb een eigen bedrijf in Amsterdam zitten die speciale kleding verkoopt voor een specifieke doelgroep. Toen ik mijn voorraad ging bekijken, besefte ik dat mijn kartonnen dozen, waarmee ik mijn spullen verzend, bijna op waren en dat ik nieuwe moet bestellen. Ik ging kijken bij de website waar ik altijd mijn dozen haal of ze mijn maat nog hadden. Blijkbaar was deze uitverkocht en zou die niet meer gemaakt worden. Wat moet ik nu?!

Kartonnen dozen kopen bij een bedrijf

Ik had nu echt geen idee waar ik mijn speciale kartonnen dozen moest halen! Het bedrijf waar ik ze altijd haalde, verkocht ze niet meer. Dus moest ik op zoek naar een ander bedrijf die deze maat dozen voor mij kon maken of verkopen. Ik had eerst in de omgeving gekeken, maar dat was geen succes. Ze konden niet veel voor mij betekenen en konden ook het formaat speciaal voor mij maken. Toen ben ik het internet opgedoken en kwam ik snel bij bij de website van Dozenhal. Daar verkochten ze allerlei verschillende formaten dozen voor een super prijs! Ik kon daar ook mijn specifieke formaat invullen en kijken of ze die hadden. Ze hadden mijn doos op voorraad en ik heb meteen een offerte bij hun aangevraagd! Daarna kreeg ik snel contact met een van de medewerkers die graag mijn opdracht wilde voltooien.

Meerdere diensten

Ik kwam er later pas achter dat ik ook andere diensten van hen kon gebruiken om mijn dozen nog beter te maken. Bijvoorbeeld kon ik iets laten drukken op de dozen! Het is alweer bijna Sinterklaas en wilde graag op de dozen iets van een mijter plaatsen. Daarom besloot ik de volgende bestelling met deze dienst erbij te doen.

Dozenhal

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Op de website van Dozenhal vindt u alle informatie over de dozen en andere producten die u bij ons kunt krijgen. Wij bezorgen de dozen voor u geheel kosteloos terwijl u ze de volgende dag al in huis heeft!