Leensjop
Business / Financial Services

Wat is payrolling | PRO Payroll

Bent u ondernemer en wilt u graag zoveel mogelijk focussen op de groei van het bedrijf? Dan kan payrolling interessant zijn voor u. Door het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende contractadministratie worden al uw administratieve en financiële zaken voor uw medewerkers door een payrollonderneming geregeld. Hierdoor houdt u meer tijd over om u te richten op overige taken.

Voor wie is payrolling interessant?

PRO Payroll is een payrollonderneming die u graag wil helpen. Het uitbesteden van uw administratieve en financiële zaken aan deze partij kan veel voor u opleveren. Maar voor wie is payrolling nou interessant? We zetten het voor u op een rijtje.

  • Voor bedrijven: Via payroll kunt u gebruikmaken van een flexibele cao waarmee u medewerkers gedurende 5,5 jaar tijdelijke contracten kan aanbieden. Hiernaast worden onze opdrachtgevers niet geconfronteerd met werkgeversrisico’s, zoals ziekte.
  • Voor zelfstandigen: PRO Payroll verzorgt uw loonverwerking en de afdrachten voor loonbelasting en sociale premies. Hiernaast biedt onze payrolldienstverlening u zekerheid, via PRO Freelance Services bent u verzekerd bij ziekte, heeft u geen debiteurenrisico meer en zijn modelovereenkomsten niet noodzakelijk.
  • Voor freelancers: Uw loonverwerking en de afdrachten voor loonbelasting en sociale premies worden voor u verzorgt. Hiernaast biedt onze payrolldienstverlening u zekerheid, via PRO Freelance Services bent u verzekerd bij ziekte, heeft u geen debiteurenrisico meer en zijn modelovereenkomsten niet noodzakelijk
  • Voor intermediairs: Pro Payroll neemt het werkgeverschap op zich. Dit houdt in: een verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie, het debiteurenbeheer en het uitbetalen van salarissen. Hiernaast bieden we begeleiding bij ziekte van werknemers en bent u verzekerd van een correcte toepassing van alle wijzigingen in wet- en regelgeving rondom payrolling.

Waarom doen?

Uit ervaring blijkt dat onze klanten meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding hebben. En dit allemaal dankzij payrolling. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u alle mogelijkheden waarom payrolling interessant voor u kan zijn.

https://www.propayroll.nl/